Over Rob

Mijn naam is Rob Theissling

Rob TheisslingGeboren en getogen in Castricum.

Ik ben bij banketbakkerij Kuilman als jochie van 16 begonnen als banketbakker. Nadat ik mijn opleiding voltooid had wachtte de dienstplicht waar ik een jaar bij de koninklijke luchtmacht heb gediend. Na mijn diensttijd ging ik werken bij Van Velzen in Heiloo . Na 7 jaar daar gewerkt te hebben wilde ik heel graag eens in de industriƫle bakkerij gaan werken. Na een paar jaar was ik gegroeid van operator naar teamleider. Waar ik over vier productie lijnen de leiding had. Geweldig mooi werk maar heel veel uren werken op onregelmatige tijden. En daarbij veel personeel om aan te sturen.

Op mijn 23ste jaar kwam ik de vrouw van mijn dromen tegen. De dochter van de glazenwasser John van Schaik.

In 1995 gaf ik Marjon van Schaik het jawoord, waarna we in 1998 een prachtige zoon Twan kregen, en twee jaar later kwam onze mooie dochter Calista ter wereld. We wonen nu in Obdam .

Na een paar keer aan te hebben aangegeven dat hij met pensioen wilde , vroeg mijn schoonvader John van Schaik of ik niet misschien het bedrijf over wilde nemen. Na wat twijfels en wat slapeloze nachten toch maar de knoop door gehakt. We doen het. Ik wist waar ik aan begon omdat ik af en toe wat vakanties had geholpen.

Maar toch best een hele stap van 25 jaar in de bakkerij naar een eigen bedrijf.

Nu alweer vijf jaar geleden maakte ik de grote sprong in het diepe, en ik heb er geen moment spijt van gehad. Heerlijk mijn eigen tijd indelen, lekker buiten, soms binnen, geen stress , leuke klanten, gezellig praatje , bakkie koffie af en toe, en altijd blije gezichten als ik ben geweest. Wat een top baan.

Inmiddels zijn er wat dingen veranderd, de wel bekende rode auto is vervangen door een nieuw donker grijs model, met eigen belettering erop.

In de auto zit een osmose systeem waarmee ik ook in de hoogte wat makkelijker kan schoonmaken tot wel 13 meter hoog.

En John van Schaik geniet na 49 jaar werken heerlijk van zijn pensioen.

Hetzelfde is gebleven, de houten ladders, de service, de schone ramen, het schoonmaken van kantoren en bedrijven. Ook voor het schoonmaken van dakkappelen, uitbouwen, zonnepanelen draai ik mijn hand niet om.

Het gebied waar in ik werkzaam ben is voornamelijk in Limmen, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Alkmaar, Akersloot en Uitgeest maar ook daar buiten heb ik wat klanten.

Deze prachtige website is gemaakt en wordt beheerd door mijn beste vriend Fred Kroone. Hij heeft zijn eigen Automatiseringsbedrijf Megamerel gevestigd in Castricum.

Rob Theissling

Particulieren en Bedrijven

We doen glasbewassing, reinigen van kozijnen en schoonmaken van A tot Z

oldtimer1

Makelaarij Van Amsterdam

oldtimer2

Parochiehuis Castricum

oldtimer3

Fietsenzaak Kroone Liefting

Volg ons via:

© 2016 ontworpen door Megamerel disclaimer links